Chai_Lemon_Black

Hier bij Clipper hebben we een ruim assortiment aan verschillende theeën, voor ieder wat wils. Zo hebben we groene thee, zwarte thee en kruiden infusies om uit te kiezen. Zo kan iedereen van een heerlijk kopje Clipper thee genieten!

Clipper_Black_Tea

Zwarte thee

Al onze zwarte theeën zijn biologisch en Fairtrade en groeien in Zuid-India en Assam, waar we alleen de allerbeste zwarte thee oogsten. Geniet van de rijke en pure smaak van zwarte thee. Eventueel met een scheutje melk, zoals ze dat in Engeland graag doen!

Zwarte thee
Green pure

Groene thee

Clipper groene thee kenmerkt zich door een heerlijke pure en verfrissende smaak. Deze kwaliteit bereiken we door alleen gebruik te maken van de beste theebladeren en onze jarenlange expertise. Al onze groene theeën zijn 100% natuurlijk, biologisch en Fairtrade.

Groene thee
Twist Elderflower

Infusies

Al onze kruidentheeën zijn biologisch en 100% natuurlijk. De verse en delicate smaken van onze kruidentheeën zijn niet alleen ontzettend lekker, ze passen ook nog eens perfect in een gezonde lifestyle! We gebruiken alleen de beste kruiden van over de hele wereld voor een zo puur mogelijke smaak.

Infusies