Infusies

plant power

Al onze kruidentheeën zijn biologisch en 100% natuurlijk. De verse en delicate smaken van onze kruidentheeën zijn niet alleen ontzettend lekker, ze passen ook nog eens perfect in een gezonde lifestyle! We gebruiken alleen de beste kruiden van over de hele wereld voor een zo puur mogelijke smaak.

Kruiden Infusies

Twist Rooibos
Organic Rooibos Twist
Een heerlijk rijke en verwamde infusie van rooibos met een twist van citroen & gember. Voor een verwarmend momentje gedurende de dag.
Lemon Twist Organic Infusion
Organic Lemon Twist
Frisheid in een kopje! Het friszure van citroen komt verbluffend tot z’n recht in deze heerlijke infusie van citroengras, citroenverbena en citroenschil. De twist van maté en zoethout zorgt voor een heerlijke zachte smaaksensatie.
Elderflower Twist Organic Infusion
Organic Elderflower Twist
Zacht en bloemig met een twist! Met deze blend van vlierbloesem, rozen en witte thee kom je volledig tot rust. Neem een momentje voor jezelf om te genieten van deze heerlijke lichtzoete kruideninfusie.
Fennel Twist Organic Infusion
Organic Fennel Twist
Een elegante toegankelijke blend van venkel, met een twist van bloemige vlierbloesem. De infusie is van nature heerlijk zoet en smaakvol en geeft je een rustgevend gevoel op elk moment van de dag.
Organic Orange & Lemon Infusion
Organic Orange & Lemon
Een levendige blend van lichtzure citroen met een vleugje zoete sinaasappel. Oftewel: zingy and zesty to wake the senses!
Organic Orange & Turmeric Infusion
Organic Orange Turmeric
Laat je verrassen door deze heerlijke van fruitige sinaasappel en verkiwkkende kurkuma. Deze biologische blend is ideaal voor een verkwikkend momentje gedurende de dag.
Citrus & Mint Organic Infusion
Organic Citrus & Mint Infusion
Laat je verrassen door deze heerlijke verfrissende citrus infusie gecombineerd met de verfijnde smaak van munt. Deze biologische blend is ideaal voor een verkwikkend momentje gedurende de dag.
Snore and Peace Organic Infusion
Organic Snore & Peace
Een rustgevende infusie met de bloemensmaak van kamille en lavendel en het verfrissende van citroenmelisse. De perfecte metgezel bij een boek voor het slapengaan.
Rise and Shine Organic Infusion
Organic Rise & Shine
Zonneschijn in een kopje! Het levendige en pittige karakter van deze heerlijke citroenachtige infusie zorgt voor een totale verfrissing. Perfect voor slaperige ochtenden.
Love Me Truly Organic Infusion
Organic Love Me Truly
Een verwarmende melange van kaneel, gember en kruidnagel, gecombineerd tot een heerlijk rijke chai-infusie. Perfect voor een moment van welverdiende tijd voor jezelf.
Happy Mondays Organic Infusion
Organic Happy Mondays
Voor als je wel even een oppepper kan gebruiken! Een heerlijke biologische kruideninfusie van frisse citroen, verwarmende gember en zwarte peper voor extra pit!
Organic Zen Again Infusion
Organic Zen Again
Een heerlijk uitgebalanceerde, spa-genspireerde melange. Een combinatie van de verfrissende smaak van citroengras en de frisheid van eucalyptus. Even een momentje van reflectie.
Calmer Chameleon Organic Infusion
Organic Calmer Chameleon
Met deze heerlijk milde, biologische kruideninfusie van kamille, honingbos, kaneel en citroenmelisse kun je 's middags en 's avonds lekker even ontspannen.
Lemon and Ginger Infusion
Organic Lemon & Ginger
Dit is één van onze favorieten. In deze biologische en van nature caffeïnevrije gemberthee met citroen proef je de heldere, frisse smaak van citroenschil en de diepe, warme pittigheid van gember.

Wat zijn thee infusies?

Kruiden infusies, ook wel bekend als fruit- of kruidenthee, maken officieel geen deel uit van de theefamilie. De naam ‘infusie’ verwijst naar het proces van het infuseren van planten of fruit in heet water. Een infusie is dus niet afgeleid van de traditionele theeplant. Deze heerlijke dranken vermomd als thee worden gemaakt met kruiden, specerijen en fruit voor heerlijke smaakcombinaties.

Clipper natural fair delicious footer