Ons verhaal

Wij zijn Clipper tea

Established 1984

Hoe Clipper begon

Het avontuur begint met Mike en Lorraine Brehme, twee dappere Engelse theepioniers. In 1984 besluiten zij om hun passie voor echte kwaliteitsthee met de rest van de mensheid te delen. Het avontuur begint pas echt als ze twee balen fantastische biologische Assam thee vinden. Niet veel later komt de eerste Clipper thee uit een klein keukentje in Dorset.

Wij geloven dat elk kopje thee telt. Onze aanhoudende zoektocht naar kwaliteit en aandacht voor detail matcht perfect met onze wens om altijd het juiste te doen.

Dus zoals je merkt ‘Natural, Fair & Delicious' is niet alleen maar een leuk zinnetje; het is de basis voor elke beslissing die we nemen.

Natural

Natural

Geen van onze producten bevat iets kunstmatigs. Dat zullen ze ook nooit doen. In 2018 waren we ‘s werelds eerste theebedrijf dat overging op plasticvrije, GMO-vrije, ongebleekte theezakjes. We werken ook voortdurend aan manieren om groener te zijn, van productie tot verpakking.

onze duurzaamheid
Fair

Fair

In 1994 werden we het eerste Fairtrade-theebedrijf in de UK. We hebben zelfs geholpen om de Fairtrade standaarden te schrijven. 25 jaar later is Clipper ‘s werelds grootste koper van Fairtrade-thee en ondersteunt het meer dan 114.000 producenten en hun families over de hele wereld.

onze overtuigingen
Delicious

Delicious

Smaak is de kern van alles wat we doen. Onze Tea Guys, Dan en James (ook bekend als onze master tea-blenders), werken onvermoeibaar door om melanges te creëren die beter smaken dan die van anderen.

onze expertise

Dingen waar we trots op zijn


EU organic
Fairtrade

Dit is ons verhaal...

Clipper heeft een lange weg afgelegd sinds 1984. We hebben al veel primeurs … en het verhaal is nog niet af….

Clipper natural fair delicious footer