Zwarte thee

Echte Klassiekers

Clipper_Black_Tea

Onze zwarte theeën zijn biologisch en Fairtrade en groeien in Zuid-India en Assam, waar we alleen de allerbeste zwarte thee oogsten. Geniet van de rijke en pure smaak van zwarte thee. Eventueel met een scheutje melk, zoals ze dat in Engeland graag doen!

Organic Earl Grey Tea

Organic Earl Grey

Gemaakt van de allerbeste zwarte thee uit het heuvelachtige Nigiri gebied in het Zuiden van India. De lichte, delicate smaak van deze thee hebben we verrijkt met natuurlijk bergamot- en citroenaroma.

earl grey with a touch of orange

Geniet van de heerlijke delicate smaak van deze Earl Grey thee. We hebben 'm voor deze blend verrijkt met bergamot én sinaasappel, die de thee een lekkere en verrassende twist geven!

forest fruit organic black tea

Geniet het hele jaar door van deze zomerse thee! Deze fruitige biologische & Fairtrade thee is een smaakvolle blend van zwarte thee met zwarte bes, aardbei en framboos.

english organic black tea

Onze Engelse thee is een echte majestueuze blend: vol van geur en rijk aan smaak. Deze drink je het best met de ochtendkrant!

organic Indian chai black tea

Een zwarte chai die heerlijk kruidige smaakt. Door de verschillende kruiden en de sinasappelschil is het een fijn theetje voor in de koudere dagen. Net iets specialer dan een zwarte thee.
Clipper natural fair delicious footer